Društvo baletnih umetnikov Slovenije (DBUS) v letu 2017 že četrtič za povrstjo prireja Mednarodni baletni poletni seminar v Piranu.

Mednarodni baletni poletni seminar je namenjen poklicnim plesalcem, plesnim pedagogom, učencem in dijakom ter plesnim ustvarjalcem z vsega sveta. V organizaciji Društva baletnih umetnikov Slovenije bo potekal v Piranu od 24. julija 2017 do 5. avgusta 2017.

Na Mednarodnem baletnem poletnem seminarju 2017 se lahko udeležite:

  • osnovnega tečaja klasičnega baleta– za učenke in učence nižjih baletnih šol,
  • nadaljevalnega tečaja klasičnega baleta – za dijake srednjih baletnih šol in študente baleta,
  • baletnih delavnic za profesionalne baletne plesalke in plesalce v okviru nadaljevalnega tečaja klasičnega baleta,
  • baletnega tečaja za odrasle 18+ za tiste, ki se z baletom ne ukvarjate profesionalno ampak izključno ljubiteljsko in za zabavo,
  • začetniškega tečaja klasičnega baleta za otroke – za otroke, ki se z baletom šele srečujejo oziroma nimajo dovolj osnovnega znanja za uvrstitev v Osnovni tečaj,
  • ali pa izbirate med različnimi opcijami po vaših željah.

Udeleženci boste po zaključku posameznega tedna seminarja predstavili pridobljeno znanje na odru na Tartinijevem trgu, v okviru Poletnega festivala Piran.

Udeleženci, ki se boste prijavili na enega od programov in se poleg plesa ukvarjate tudi s koreografijo, boste lahko, če jo bo organizator izbral, med seminarjem predstavili svoje delo v okviru Dancs večera na Tartinijevem trgu v Piranu.

Vse, ki vas zanima udeležba na Mednarodnem poletnem baletnem seminarju DANCS-PIRAN 2017 morate izpolniti prijavnico, ki je na voljo na spletni strani na naslednji povezavi:

PRIJAVNICA NA MEDNARODNI BALETNI IN PLESNI SEMINAR DANCS-PIRAN 2017.

Veseli bomo, če se boste odločili za udeležbo na Mednarodnem baletnem in plesnem seminarju DANCS-PIRAN 2017!

Advertisements